Elämänlaatua ruuasta -hankkeen aloitusseminaari
15.09.2021 - 15.09.2021
Aika: ke 15.9.2021 klo 12-14
Paikka: Etätapahtuma, Teams
Hinta: maksuton
Kenelle?
Työelämän ulkopuolella olevien kanssa työskenteleville ammattilaisille, kuten järjestö- ja kuntatoimijoille, alueellisille päättäjille, yhteistyötahoille ja muille kiinnostuneille.
Mitä?
Ravitsemusterveyden ja sitä tukevan arjenhallinnan haasteet ovat työelämän ulkopuolella olevilla suhteellisen yleisiä. Ruuan ja ravitsemuksen käsittelyyn kaivataan työkaluja ja tuoretta lähestymistapaa. Elämänlaatua ruuasta -hanke pyrkii vastaamaan näihin tarpeisiin. Tule kuulemaan miten!
Miksi osallistua?
Saat uutta näkökulmaa työllisyys- ja ravitsemusteemojen yhteensovittamisesta sekä tietoa hankkeessa kehitettävästä toimintakonseptista.
Tilaisuus toteutetaan terveyden edistämisen määrärahalla (STM). Hanketoimijoita ovat Päijät-Sote, Itä-Suomen yliopisto ja Vates-säätiö.
Ohjelma
Klo 12.00 Alkusanat
Arkilähtöisellä kehittämistyöllä ratkaisuja alueen haasteisiin
perhe- ja sosiaalipalvelujen toimialajohtaja Mika Forsberg, Päijät-Sote
Havaintoja pitkäaikaistyöttömien hyvinvoinnista
hankepäällikkö Katriina Lehtovaara, Terveydeksi 2.0, Työttömien keskusjärjestö
Miten kaikki sai alkunsa? Keskustelua ruuasta, hyvinvoinnista ja työllistymisen edellytyksistä
johtava ravitsemusterapeutti Raisa Valve, Päijät-Sote
tulosyksikköpäällikkö Maarit Laitinen, Päijät-Sote
toimitusjohtaja Jaana Pakarinen, Vates-säätiö
Kokemuspuheenvuorot kentältä: Minä ja ruoka
Elämänlaatua ruuasta -hankkeen esittely
projektityöntekijä Johanna Puttonen, Päijät-Sote
projektitutkija Lilian Helkkola, Itä-Suomen yliopisto
STM:n tervehdys hankkeelle
neuvotteleva virkamies Sirpa Sarlio, STM
Loppusanat ja kiitokset
Klo 14 Tilaisuus päättyy
Ilmoittaudu mukaan
Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 10.9.
Ilmoittautuminen (aukeaa uuteen välilehteen)
Lisätietoja:
projektityöntekijä Johanna Puttonen
johanna.puttonen(at)phhyky.fi
asiantuntija, hallinto- ja digipalvelut Meeri Riihelä
meeri.riihela(at)vates.fi
puh. 044 773 5708